David Larsson har igennem de sidste 25 år afholdt mere end 1000 smagninger indenfor alle områder omkring spiritus, hedvine, champagne, vin og øl. Han holder 50-100 arrangementer om året for virksomheder i hele norden og er kendt for humoristiske og uformelle tilgang til tingene, sammen med en bred og velfunderet viden der går langt dybere end 'marketings vrøvlet' fra bagsiden af flasken. Han har en baggrund som Civilingeniør og har de sidste 15 år drevet forskellige virksomheder indenfor spiritus import, luksus detailsalg og spillesteder, alt sammen med fokus på høj kvalitet og unikke smagsoplevelser.
Med en uddannelse som Civilingeniør med speciale i neurale netværk og industrielle fler-kamerasystemer til præcisionsopmåling, virker det måske ikke helt oplagt at lande som whiskyimportør ? Siden 1988 hvor jeg købte min første whisky (en Cardhu 12y single malt) i en butik i Italien fordi æsken var flot, har det ligget i kortene at interessen for whisky og vin en dag skulle blive til mere end blot en velsmagende hobby. Min interesse for fadlagret spiritus af højeste kvalitet har længe været stor, og allerede i studietiden på DTU blev der samlet ivrigt, afholdt smagninger og middage, og opstartet whiskyklubber og foreninger. Det var også under studietiden at de første rejser til Skotland blev ført ud i livet, og de blev et vendepunkt for mig, da jeg kom tilbage til Danmark med en endnu større whiskysamling, en markant større viden om produktionen og ikke mindst et enormt netværk i whiskyindustrien. Ellers har jeg en baggrund præget af mere end 15 års karatetræning, med 10 år som instruktør og 6 år som formand for Shuri-ryu København. Jeg har arbejdet som Software Ingeniør i Prolog Development Center og Phase One, har været Business Developer for industri og medico i Phase One, samt Internet Konsulent i Valtech, hvor jeg bl.a.udviklede CMS løsninger til Novo Nordisk, DSB, Lundbeck, Københavns- og Oslo Fondsbørs og mange flere. Fritiden bruges på at læse til Akademi Gastronom, afholde smagninger og middage, studere molekylær gastronomi og sensorik, lave mad og samle på hedvine, spille trommer, køre motorcykel og hygge mig med min søde kæreste Henriette og vores evigglade whiskyhund Barley.
Du kan finde mig via LinkedIn.com for en professionel kontakt, eller for det mere private på Facebook.com.