Introduktion til Armagnac Du får et lynkursus i hvordan man dufter og smager på armagnac og hvilket ordforråd der bruges indenfor dette, hvorefter vi gennemgår de forskellige typer og ser på produktion, historie og producenter. Foredraget tager 2½-3 timer og vi smager Delord XO, Alchemist Armagnac 15 år, Delord Bas-Armagnac 15 år, Delord Bas-Armagnac 20 år, Delord Bas-Armagnac 25 år, Norse Cask Selection Bas-Armagnac 1986 49.6%
Armagnacsmagning for kendere Du får et lynkursus i hvordan man dufter og smager på armagnac, hvorefter vi gennemgår de forskellige typer og ser på produktion, historie og producenter. Foredraget tager 2½-3 timer og vi smager en række af de mere komplekse og 'avancerede' armagnac fra udvalgte årgange. Vi smager Delord Bas-Armagnac 25 år, Norse Cask Armagnac 1986 49.6%, Norse Cask Armagnac 1979 48.9%, Delord Bas-Armagnac 1971, Delord Bas-Armagnac 1966 og Delord Bas-Armagnac 1956.
Armagnac i verdensklasse Du får et lynkursus i hvordan man dufter og smager på armagnac, hvorefter vi gennemgår de forskellige typer og ser på produktion, historie og producenter. Foredraget tager 2½-3 timer og vi smager en række ekstreme flasker fra længst glemte årgange. Vi smager Norse Cask Armagnac 1979 49.6%, Delord Armagnac 1969, Delord Armagnac 1958, Delord Armagnac 1945, Delord Armagnac 1936 og Delord Armagnac 1924.